Kundeklub og tilmelding af nyhedsbrev

Hvilke informationer indsamler vi?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger sikkert. Vi lagrer som minimum dit navn og e-mail. Vi har kun yderligere information om dig såsom dit telefonnummer og boligtype, hvis du selv indtaster de oplysninger. 

Hvad bruger vi dine informationer til?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver du automatisk medlem af Unolivings kundeklub. Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Når du er en del af kundeklubben, accepterer du samtidig, at Unoliving A/S kan bruge dine medlemsdata til marketingsformål såsom at sende dig e-mails med inspiration, nyheder og tilbud angående boligindretning. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via de e-mails, du modtager.

Videregiver vi dine informationer til andre?

Den information du deler med Unoliving, er fortrolig. Det vil sige, at vi ikke lejer eller sælger dit navn, e-mail, telefonnummer eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget data der ved lov skal udleveres.

Hvad sker der, når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller kundeklub?

Når du tilmelder dig kundeklubben, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du modtager nyhedsbrevet på e-mail. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet via linket i nyhedsbrevene. Tilmelding af nyhedsbrevet kan kun forekomme ved en aktiv tilmelding, og du anses derfor som indehaver af den tilmeldte e-mail. Antallet af nyhedsbreve der modtages, vil variere fra modtager til modtager, da det afhænger af segmentering og digital adfærd på webshoppen.