Reparation & garanti

Hvilken type garanti har jeg hos Unoliving?

Hvis varen eller dele af den er mangelfuld eller fejlbehæftet (fabrikations- og materialefejl), har du to års reklamationsret fra den dag, du har modtaget varen. Visse producenter yder fabriksgaranti ud over de to års reklamationsret. Du er velkommen til at kontakte unolivings kundeservice på +45 7242 4343 eller kundeservice@unoliving.com, hvis du har yderligere spørgsmål omkring garanti. 

Hvordan får jeg min vare til reparation?

Hvis du skal reklamere over en defekt vare, skal du bare følge de enkle instrukser, du både kan finde vedlagt den vare du modtog, samt her på vores hjemmeside. Er du i tvivl om nogle af trinene, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Send en mail til kundeservice@unoliving.com med oplysninger om ordrenummer, produktnavn, en udførlig fejlbeskrivelse og nuværende bopæl. Efter at du har oprettet en reklamationssag kontakter kundeservice dig med henblik på at få din vare sendt til service. Unoliving er en web-baseret butik, og det er derfor ikke muligt at aflevere den defekte vare på vores adresse.

Hvem betaler fragtomkostningerne ved reparation?

Unoliving betaler fragtomkostningerne i det tilfælde, at reparationsservice bekræfter, at skaden er dækket af garantien. Hvis skaden ikke er dækket af garantien, kan unoliving.com bede dig om at betale fragten.

Hvordan kan jeg følge med i reparationen af min vare?

Vi holder dig informeret om reparationen via e-mail. Du kan desuden også altid kontakte kundeservice på +45 7242 4343 eller kundeservice@unoliving.com, hvis du ønsker nærmere detaljer.

Kan jeg sende en vare tilbage, hvis jeg har fortrudt købet?

Ja, du kan sende din vare retur i op til 14 dage efter modtagelsen. Når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, skal du selv betale fragtomkostningerne. 

Hvordan sender jeg min vare tilbage?

Følg instrukserne på fragtbrevet vedlagt den vare du modtog. Instrukserne kan du også finde hér. Du kan også kontakte kundeservice +45 7242 4343 eller på kundeservice@unoliving.com