Tilbud med hurtig levering

Spar op til 40% på udvalgte varer og få leveret indenfor 1-2 hverdage. Du kan finde alt fra havemøbler, sofaborde og loungemøbler til vitrineskabe, sofaer og belysning. Du vil også finde lækre danske som internationale brands iblandt, som ferm LIVING, Brafab, House Doctor, Nordal, Venture Design, Linie Design og Kave Home.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Tilbud på møbler med hurtig levering

Er du personen, der gerne vil se dine boligindretningsidéer komme til virkelighed hurtigt, så er denne side lige noget for dig! På denne side har vi samlet lækre kvalitetsmøbler og sat dem ned med en besparelse op til 40% rabat. Særligt ved disse tilbud er, at du får dem leveret inden for 1-2 hverdage! Men du skal skynde dig – Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Derfor kan vi heller ikke garantere, at produkter fra de specifikke kategorier eller brands vil blive udsolgt.

Du kan altså både spare penge på lækre møbler og nyde dem efter få dage. En perfekt måde at skabe fornyelse i dit hjem hurtigt og simpelt.

Tilbud på danske brands: House Doctor, ferm LIVING og FDB Møbler

Har du en forkærlighed for danske brands, så kan du være heldig at finde nogle iblandt vore udvalg her på siden. Du kan være heldig at finde det rå designs brand House Doctor, autentiske designs fra ferm LIVING og klassikere fra FDB Møbler. Med tilbud og hurtig levering har du en chance for at pryde dit hjem med lækre brands, som har kælet for alle detaljer lige fra tegnebrættet til produktion af møblerne. Vores brands har en fælles enighed og det er at designe møbler, så du kan skabe dig dit drømmehjem med de perfekte møbler.

Tilbud og hurtig levering på et bredt sortiment af møbler

Vi har sørget for at der møbler for alle. Derfor kan du finde både store og mindre møbler, og til forskellige rum i dit hjem.

Har du en mindre bolig, hvor pladsen er lidt mere trang, kan du finde fine sideborde til stuen, et lille vitrineskab til væggen, hvor diverse badeværelses ting kan gemmes væk og skoreoler til den lille entré. Har du en større bolig, hvor du har mere plads at gøre godt med, kan du finde flotte sofaborde, hvor hele familien kan sidde og spille brætspil, vitrineskabe som kan stå i spisestuen og sofaer til stuen, hvor du an slænge dig, når weekenden byder sig.

Når sommeren er ved at banke på vores dør, kan du også finde havemøbler og loungemøbler til din terrasse, altan eller have. Men når vejret bliver lidt køligere, og det er tid til at gøre det hyggeligt inde døre, kan du også finde møbler til stuen og spisestuen.

Tilbud på havemøbler

Når du går den såkaldte rosésæson i møde, er det på tide at gøre dit udeareal hyggeligt. På denne side kan du finde lækre havemøbler, som du vil få glæde af mange år frem. Placer loungestole og havestole på din terrasse, tag kaffen med udenfor og nyd en stille stund med solens varme stråler på dit ansigt. En forfriskende følelse, hvor dine batterier bliver ladet op. Med hurtig levering kan du nyde dine udearealer før du ved af det.

Find både havemøbler fra brands som BrafabVenture Design og Sika-Design.

Tilbud på møbler til stuen

Trænger din stue til fornyelse kan nye stuemøbler gøre en stor forskel på udtrykket og stemningen i din stue. Med levering på 1-2 hverdage kan dine boligindretningsdrømme realiseres hurtigere. Stuen er dit hjems fælles hyggerum, hvor afslapning, sjov og hyggelige snakke foregår. Pryd derfor din stue med en ny sofa, sofabord, sidebord og vægreol for at skabe den helt rette stemning i din stue, hvor hele din familie føler sig hjemme.

Et univers af lækre møbler på tilbud

Vi har sørget for at du modtager dine møbler indenfor 1-2 hverdage, så du kan realisere din boligindretningsdrøm hurtigt. Gå derfor på opdagelse i vores brede sortiment af møbler på tilbud og find måske dit drømmemøbel iblandt.