Spiseborde

Forkæl dig selv med vores fantastiske udvalg af spiseborde, der forener skønhed og funktionalitet. Skab mindeværdige øjeblikke omkring et bord, der passer til din stil – uanset om det er moderne elegance eller rustik hygge. Udforsk vores kollektion og find det perfekte spisebord, der passer til dit hjem.

 

Læs mere Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Spiseborde til alle stilarter

Hos Unoliving har vi samarbejde med flere lækre brands, som designer smukke og stilfulde spiseborde til dit hjem. Er din bolig præget af det skandinaviske look, vil et spisebord i træ stå flot i din indretning. Vi har et stort udvalg af spiseborde i træ i mange forskellige træsorter, designs, størrelser og ikke mindst prisklasser. Er du derimod til det eksklusive look, så foreslår vi, at du investere i et spisebord i marmor. Marmoret er et naturmateriale, hvori der er smukke mønstre, som er med til at gøre hvert spisebord unikt. Marmor spiseborde får i mange varianter, farver og størrelser, lige fra den klassiske hvide marmor til mærkegrønt marmor. Marmor spisebordene får også med forskellige ben, for eksempel messing, krom eller sort metal. 
Måske er du fan af det moderne plankebord. I så fald har vi flere plankeborde, som har et smukt og rustikt look. Plankebordene kan du få i forskellige størrelser, træsorter, udformninger og med forskellige ben. Ofte er plankeborde lange, og egner sig dermed godt som stor spisebord. Er I for eksempel en stor familie, eller får I tit venner på besøg, så køb spisebord til 8 personer - køb et plankebord. Vi har store spiseborde på 3 meter.

Vælg et spisebord med et tidløst design, hvis du veksler mellem flere stilarter. Til spisebordet skal du også finde de rigtige spisebordsstole og måske en ny skænk eller vitrineskab, der passer ind i spisestuen. Det er også nødvendigt med gode spisebordslamper, så find dine favoritter her. Vi har et bredt udvalg af flotte spiseborde fra flere populære brands som RowicoVenture Design og FDB Møbler. Få inspiration her på siden. Du kan både finde spiseborde med udtræk og i materialer som træ, marmor og laminat. 

Placeret spisebordet centralt i dit hjem

Spisebordet er et centralt element i dit hjem. Det er her, I samles og spiser morgenmad, mens I siger godmorgen og snakker om den kommende dag. Det er også her I tjekker mobilen eller avisen for de seneste nyheder. Det er ved spisebordet, I sidder og har de gode, de dybe og de mere alvorlige samtaler. Det er over spisebordet, I skåler og klinker vinglassene, når I nyder en god middag med gode venner og familie. Det er også her, I stiller fødselsdagskagen og fejrer fødselaren med sang og flag. Spisebordet er altså tydeligvis en meget central del af dagligdagen og livets gangs. Se spisebordet som en makker - en del af familien. Tænk bare på alle de stunder, der foregår ved spisebordet. Og omvendt - tænk på, hvis I ikke havde et spisebord. Placér derfor spisebordet centralt i hjemmet. Det skal være nemt at komme til spisebordet og alt det liv og aktivitet, spisebordet indbyder til, skal være let tilgængeligt og nemt at udføre. Livet omkring spisebordet er centralt, så det skal selve spisebordet også være.  

Spisebordets mange funktioner

Funktionerne for et spisebord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Meget af livet leves omkring bordet – tænk på, hvad I bruger jeres spisebord til, inden I vælger og køber nyt. Der skal ikke bare være plads til alle, der skal være plads til det hele. Der skal være plads til hele livet ved spisebordet.  

Hvis I er en familie, der får mange gæster på besøg, vil et spisebord med udtræk og tillægsplader være en fordel for jer, så I kan justere længden af bordet alt efter behov. Er I en børnefamilie vil et spisebord med en laminatoverflade eller linoleum overflade være god, da det er nemt at tørre af for madrester. Bor du i en mindre bolig, vil et mindre rundt spisebord ikke blot være praktisk, men vil også inkludere alle, der sidder rundt om spisebordet. Til den mindre bolig eller lille spiseplads, vil det være særdeles praktisk med et klapbord eller et bord med udtræk. Rundt om spisebordet skal du finde dig nogle komfortable spisebordsstole, som matcher med din smag. Gå på opdagelse i vores udvalg. 

Spisebord til 4, 6 eller 8 personer?

Måske er I kun 4 personer til daglig, men ofte flere i weekenderne – så er det praktisk med et spisebord med tillægsplader. Gør plads til venner, weekendbørnene eller til den store bagedag med familien. Et kvadratisk spisebord bliver hurtigt ovalt eller rektangulært med indbyggede, funktionelle udtræksplader, så der er plads til alle. Et spisebord med udtræk tilpasser sig jeres liv og kan have alle de funktioner, som I har brug for. Invitér familie og venner uden at ungerne skal sidde ved et bord for sig selv, hold middag for kollegaerne uden at skulle hente havebordet ind for at forlænge bordet, og giv plads til både spisning, syning, lektier og bagning ved spisebordet, uden at alt skal pakkes væk ved hvert måltid. Vælg derfor et spisebord med plads. Her på siden finder du små spiseborde 2 personer, klassiske spiseborde 4 personer, flotte 6 personers spiseborde og et stort spisebord 8 personer. Vi har alt, hvad du behøver. 

Hvid, mørkt eller farvet spisebord

Mørkt træ er moderne og trendy lige nu og skaber den ideelle retro effekt, som er oppe i tiden. Måske er du mere til et helt sort spisebord, som kan matches med farverige stole, eller et skønt hvidt ellipsebord, der passer til både den ældre og den yngre generations indretning. Hvad der er moderne i dag, bliver måske en klassiker i morgen, så vælg det spisebord, der passer netop jeres behov og smag. Stilen og farven skal passe til, eller være skabende for, indretningen. Funktionerne skal dækkes i både hverdagen og weekenden, og der skal være plads til alle, uanset om I er få eller mange.