Guides og hjælp

Vi har lavet en række guides til dig, som hjælper med alt fra at finde den rigtige seng, til hvordan du får de mest genstridige pletter fra frokostbordet af dugen. Vi har samlet en oversigt over vores guides her på siden. 

Hvilken bordplade skal jeg vælge?

Alt efter hvor ofte du regner med at bruge dit kommende spisebord, er det vigtigt at tage stilling til, hvad bordet skal kunne holde til. Ikke alle materialer tåler lige meget. Derfor bør du overveje, hvilke behov der skal opfyldes inden du investerer i et spisebord. Læs guiden her.

Hvordan vedligeholder jeg træmøbler?

For at sikre dit møbel et smukt udseende, samt minimum af vedligeholdelse og lang levetid, bør du kraftigt overveje at følge nedenstående råd omkring luftfugtighed og pleje. Læs guiden her.

Hvilken pære skal jeg vælge?

Står du og skal købe en ny lampe, men har ikke helt styr på halogen, LED, sparepære og glødepære? Så brug et par minutter her på at danne dig et overblik over de forskellige muligheder, fordele og ulemper ved de forskellige lyskilder.
Læs guiden her.

Hvordan finder jeg den rigtige seng?

Vi tilbringer meget tid i sengen – faktisk en tredjedel af vores liv – så hvorfor ikke vælge en seng, der hjælper os til den bedst mulige søvn? Derfor hjælper vi dig gerne med at finde den bedste seng der passer til lige præcis dig.
Læs guiden her.

Find den helt rigtige sovasofa

En sovesofa er et særdeles praktisk møbel at have i hjemmet. Brug sovesofaen som sofa om dagen, og transformer den nemt til seng om aftenen. Brug den for eksempel i teenageværelset, i gæsteværelset som ekstra soveplads eller i den lille bolig. 
Læs guiden her.

Få selv de mest genstridige pletter af 

Det sker med sikkerhed - enten for dig eller en af dine gæster. Splat! Og så er der pletter på tøjet, dugen, bordet og møblerne. Men bare rolig, for vi giver dig her en guide til at fjerne selv de værste og mest genstridige pletter.
Læs guiden her. 

Hvilke spisebordsstole skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af spisebordsstole, derfor kan det god være svært at finde frem til de helt rigtige. Vi har dermed lavet en guide for at lede dig lidt på vej. Læs guiden her.